Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

5 år i et russisk fængsel

20-april 2017
Udgivet i E-mailmarketing, Copywriting, Salg
Skrevet af Morten Spindler

En ildevarslende besked tikkede ind i min bakke.

= = =

Jeg er lige på nippet til at blive Fearless. Men en enkelt ting fik mig til at tøve lige inden jeg trykkede på knappen.

[indsat skærmfoto, der viser at jeg forlanger 5 års binding på medlemsskabet i min klub for ambitiøse e-mailmarkedsførere. Doooooh.]

= = =

Ha.

Gad vide hvor mange, der IKKE har købt plads på grund af den forholdvis afskrækkende advarsel.

Jeg mener naturligvis ikke 5 år.

Men 5 måneder.

(Og det er kun en option, du kan også vælge at betale lidt mere og have 0 måneders binding, men ingen har valgt det endnu.

5 måneder er dybest set heller ikke ret meget, for du betaler ikke en krone for måned nummer 2, og det betyder at du får 5 værdifulde månedsbreve, masser af tid i vores lærerige og hjælpsomme forum og mulighed for at deltage i... MINDST 10 teleklasser, som jeg burde sælge for 500,- kroner pr. styk (men jeg er sådan en flink basse, når det slår mig).

Men altså.

Al den værdi får du for 4 x 495,-

Det er uhørt billigt.

Det kan ikke sammenlignes med NOGET, du kan komme i nærheden af i DK, og jeg vil vædde stort set hvad det skal være med, at det jeg lærer dig kan klare sig i en pepsi-challenge imod hvem-som-helst på den danske stjernehimmel (ingen nævnt, ingen glemt).

Ikke at det er min opgave at sammenligne.

Og så alligevel.

Jeg gider ikke at prale, men jeg vil med glæde demonstrere for dig, hvad du får hos mig, som du ikke får hos nogen andre i DK.

(Og det var så, hvad jeg lige gjorde før med prisen).

Any-hoooooo.

Jeg skal se dyner.

Og jeg skal også have skubbet min ældste søn i seng, han sidder nemlig og studerer russisk.

Ja.

Det russiske sprog.

Han vil lære det.

(Han er 12 år).

Det synes jeg er sejt – især fordi jeg selv kan lidt russisk.

Og det minder mig om, at russisk egentlig ikke er et svært sprog at lære.

Vi har mange ord til fælles med dem, og udtalen er ikke så svær, som du måske tror.

Du kan hurtigt lære at begå dig, når du får lidt kompetent undervisning.

Hey.

Sådan er det faktisk også med emails.

Du kan sagtens lære at begå dig uden hjælp, meeen, det er ski noget lettere, når du har Spindlerman ved din side.

Sådan er det bare.

Få din *kærlige* sparring her:

www.mortenspindler.dk/fearless

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.