Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

50 shades of (G) old Boys

09-august 2017
Udgivet i E-mailmarketing, Salg
Skrevet af Morten Spindler

Som jeg stod der med mine (måske malplacerede) jyske cowboy boots i en lidt for lummer Københavnsk Føtex-kø, kom jeg i tanker om, at jeg havde glemt noget ganske vigtigt.

Bleer.

Ikke at det er særlig mandhaftigt eller cowboy’der-agtigt at fortælle historier om Libero størrelse 6.

Men så igen – lidt kontekst skader ikke.

Anyhoo.

Jeg vendte mig om og bad det ældre par… (som blokkerede passagen tilbage på den prærie der udgjorde butikken bag mig) …om jeg måtte ha' få lov til at komme forbi. Manden kiggede på mig, som om han ikke havde hørt det. Så sagde konen til ham med en høj og tydelig »ægtefælle-til-en-tunghør«-stemme:

= = =

Den unge mand…

[pause]

…Vil gerne tilbage ind i butikken…

[pause]

… Han har glemt noget.

= = =

Ha.

Jeg er før blevet kaldt »unge mand«, men det er nu ved at være et par år siden. Så jeg labber den slags i mig som en Golden Retriever, der drikker køligt vand på en hed sommerdag.

Og by the way.

At jeg som 50-årig stadig kan opleve at blive kaldt »unge mand« minder mig om noget Albert Einstein en gang sagde…

Alt er relativt.

Et eksempel?

Nogle (unge) mennesker synes, at jeg har været tusse-gammel i mange år.

For andre er jeg en ung mand.

På samme måde vil...

nogen grine af antallet af abonnenter på min email-liste (der kan tælles med 3 cifre), når nu de »store kanoner« i branchen har 4 og 5 cifrede email-lister.

Til gengæld vil de formentlig visne af misundelse, når de ser, hvor høj en procentdel af min liste, jeg kan konvertere til kunder på et forholdsvis dyrt abonnement...

Min rekord er 25%.

Det er vist …relativt… godt.

Men det er også veldokumenteret, at du kan tjene abonnementet ind 5-10-20… ja, sågar 100-fold, hvis der er et behov for det du sælger – OG – hvis du committer dig til at gøre som jeg siger. Det er så godt, at jeg oprigtigt undres, når nogen melder sig ud. Tidligere ærgrede det mig ligefrem, men nu undres jeg blot.

Fordi..?

Jeg ved jo, hvor meget mere du kan få ud af et beskedent commitment og ditto indsats. Men man kan ikke vinde dem allesammen, vel? Nogle mennesker kan stå lige foran truget med foder, men alligevel nægte at spise.

Sådan er det bare.

Andre igen…

De bliver ved med at rykke og sælge godt på næsten alt, de rører ved.

Jeg ved ikke med dig.

Men jeg foretrækker det sidste.

Og hvis du vil, kan vil lege sammen om det.

Dørene åbner om 11. dage.

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.