Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Den sidste trold…

22-oktober 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

er hverken født eller dræbt endnu, og heldigvis da, for ork-dælme-da, hvor ville det være kedeligt uden mails som den her:

= = =

Jeg har vist interesse for en (yoga) prøvetime samt et evt medlemskab hos dig.

Jeg har gået 1 uge og overvejet hvilken dag min prøvetime skulle ligge, men er i den tid også blevet lettere irriteret på alle de mails jeg har modtaget.

Jeg er klar over at der skal sendes en del remindere for at vi husker deadlines, men det har været alt for meget for mig.

Jeg forbinder yoga med ro, dybde og bevidsthed.......må desværre meddele at alle disse mails - 2-3 om dagen har taget pusten fra mig.

Fik bare lige lyst til at give dig feedback fra min side.

Håber du får startet godt op med dine hold.

Hilsen troldemor

= = =

Hmm...

Hvor rolig, dyb og bevidst er du lige, når en bette flok emails, som du kunne have afmeldt med 1 enkelt (roligt, dybt og bevidst) KLIK… kan dig til at kaste dine planer for et sundere liv med yoga over skuldren..? Det kan selvfølgelig være, at hun i imellemtiden har fundet sig et sted, der ikke sender mange emails.

Men på hvilken måde ville det være mindre besværligt end at rulle ned i bunden og afmelde sig disse voldsomt intimiderende emails, som ligger og FYLDER op i indbakken, så man næsten får kvalme af stress?

Nej vel?

Det må have kostet betydelige kræfter, når man nu lige havde fundet et sted, hvor man godt kunne tænke sig at komme.

Well, well.

Det var den grimme side af mønten.

Den anden?

Bunker af tilmeldinger, som helt sikkert IKKE ville være kommet uden de mange reminders.

Hvor jeg ved det fra?

Fordi kampagnen kører 5 gange om året… ind imellem er vi dovne, og så kan det mærkes på salget med det samme.

Så naturligvis styrer vi ikke skuden efter mis-fornøjede trolde.

Noget, jeg iøvrigt varmt kan anbefale.

  

Morten Spindler

 

Hvis du gerne vil have mine øjne på din e-mailmarkedsføring, så vil jeg anbefale dig et medlemsskab i min klub for ambitiøse e-mailmarkedsførere… når jeg åbner dørene igen.

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.