Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Derfor skal du sige ja til Spindlerman

20-januar 2017
Udgivet i E-mailmarketing, Infotainment, Salg, Storytelling, Copywriting
Skrevet af Morten Spindler

Her forleden fik jeg et lukrativt tilbud.

Faktisk var det et …næsten… perfekt tilbud fra en helt ny kunde, der selv bankede på døren uden at jeg skulle gøre noget for det (eller… det KUNNE være blevet en ny kunde, hvis jeg havde sagt ja).

Han var…

En god og reél person, som var blevet henvist direkte fra en af mine (lige så gode og reélle) samarbejdspartnere.

Han ville gerne…

Hyre mig til at skrive mails.

Han havde…

Læst min hjemmeside og var indforstået med mine betingelser (som skræmmer de fleste væk med krav om 50% forudbetaling af en forholdsvis bisset timepris på 1.600,- + moms).

Hans branche…

Vil jeg ikke afsløre, men lad os bare sige, at jeg kender den rigtig godt i forvejen, og ville have *ramt hans territorie i løb*. Og med det mener jeg, at jeg kunne skrive uden at lave tung research, sådan som jeg ind imellem er nødt til, når jeg skal skrive til en 'ny branche'.

Men der var et par problemer.

Kundens produkt var ikke færdigudviklet endnu, så der var ikke skyggen af evidens for at det virkede eller at det kunne sælges. Der ER ganske vist et marked for det i forvejen, men der er også masser af dygtige konkurrenter i branchen, så det kunne let blive op ad bakke.

Og jeg gider ikke op ad bakke.

Hvorfor?

Siger du ikke altid, at det er sundt med udfordringer Spindlerman?

Skal man ikke læne sig ind i dem?

Jo.

Men hvis jeg skal lancere nye produkter…

Gør jeg det KUN for mig selv.

Ikke for kunder.

Fordi…

Som alle andre fornuftige mennesker, prøver jeg at eliminere risiko… Og jeg har aldrig mødt et produkt eller en ydelse, hvor jeg IKKE kunne forbedre salget ganske betragteligt med emails, hvis kunden i forvejen kunne sælge det offline (eller online for den sags skyld).

Sådan er det også med min klub for entusiastiske e-mailmarkedsførere…

(Club Fearless).

Hvis du kan sælge dit produkt i forvejen, kan du garanteret sælge mere af det, når du er med i Fearless og implementerer (bare en smule af) de ting, jeg lærer dig.

Og det KAN også ske, hvis dit produkt er helt nyt.

Men uanset hvad, så er der ingen garantier.

Bortset fra den her:

Jeg lærer dig principper og giver dig værktøjer, som har forbedret salget HVER GANG jeg selv har brugt dem på noget, der kunne sælges i forvejen.

Huse

Kjoler

Kurser

Hundefoder

Coaching

Medlemsskaber

Hotelophold

Biler

Og meget andet

Jeg udvikler det hele løbende, fordi jeg bruger stort set al min tid på at arbejde med det her og forfine mine moves og læse om andres erfaringer med netop det samme.

Copywriting

E-mailmarkedsføring

Storytelling

Salg

Infotainment

Og jeg-ska-gi-dig-ska-jeg.

Hvis du gerne vil lære direkte fra troldmanden selv, så kan du gøre det for skallede 16,27 om dagen. Et beløb, som jeg har set hjemløse skaffe på få minutter ved at samle flasker udenfor et ungdomskollegie, og de fleste mennesker jeg kender, kunne finde dem så let som at klø sig i skrævet.

Så penge er ikke problemet.

Problemet er, om du tør tage skridtet og committe dig til at lære, hvordan du kan sælge så du bliver flov – uden at kunderne bliver fornærmede. (Faktisk, hvis du gør som jeg siger, bliver de højest sansynligt afhængige af og glade for dine sælgende mails).

Tryk her, når du er klar…

www.mortenspindler.dk/fearless

 

 


Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.