Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Det er (altid) din egen skyld

09-januar 2017
Udgivet i E-mailmarketing, Salg, Storytelling
Skrevet af Morten Spindler

I dag lukkede de for strømmen.

Først troede jeg, at det var alle husene i området. Ingen var hjemme, men i min lille hjerne betød mørke hos naboen, at de også havde strømafbrydelse.

Så jeg ventede.

Da det begyndte at blive koldere ringede jeg til forsyningsselskabet. Jeg havde ikke betalt regningen. Faktisk... Havde jeg slet ikke tilmeldt os, så en anden (tidligere lejer) må have betalt indtil nu, gætter jeg på. Ihvertfald så falder konsekvensens hammer tungt i dag, hvis der ikke bliver betalt for strøm.

Måske bliver det åbnet igen i morgen.Well that's nice.

Varmen varmer ikke.

Fryseren fryser ikke.

Og Lyset lyser ikke.

Jeg har kun strøm i det her powerbook-monster, fordi jeg betaler dyre latter på lagkagehuset.

Hmm.

Men sådan er livet.

Og det er altid vores egen skyld, når der sker noget skidt.

Som i: Altid.

Men de gode nyheder?

Er at der aldrig sker noget skidt for folk, der lever af at skrive e-mails.

Det kan ALTID drejes til en historie.

Hell, en af medlemmerne i min betalte klub for høj-ambitiøse e-mailmarkedsførere fortalte for nylig, at hun havde skrevet en mail om (noget så kedeligt som) herrehåndbold.

Og jeg er sikker på, at hun solgte pladser på skidtet.

Vildt, ikke?

Anyway, jeg har nyt at fortælle, men af forskellige årsager (som jeg ikke vil afsløre, men det har INTET med manglende strøm at gøre), så kan det først blive i overmorgen. Derfor mangler jeg noget at sælge dig i dag.

(Tsk).

Så jeg har lige besluttet at forlænge fristen, så du kan nå at få januar månedsbrev, hvis du melder dig ind i dag eller i morgen.

Go-go-go:

www.mortenspindler.dk/fearless

 

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.