Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Det gjorde du bare ikke

17-august 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

Hvis jeg var i stand til at ærgre mig længe.

Det er er jeg ikke.

Men HVIS jeg nu var.

Så ville jeg for længst være visnet...

(Ikke bare mentalt, men også fysisk).

...over alle de fejl jeg har lavet i de over 2.000 emails jeg har skrevet indenfor få år.

Stavefejl.

Slåfejl.

Grammatiske fejl.

Dummefejl.

Et eksempel?

For få dage sidem sindte jeg en email til min egen liste. I den jeg talte om en norsk jente, som i forråret mældte sej ind i FEARLESS (min exsklusive klup for ambisjøse e-mailmarketsførerere.

Mit hood.

Så jeg syntes, at det var passende at bruge The Beatles -klassikeren »Norwegian Wood« i emnelinien. Omskrevet til Norwigian HOOD. Men jeg var træt, og huskede ikke lige, hvordan man staver Norwegian, så jeg skrev i første omgang Norwegean (med »e« i stedet for »i«).

Jeg kunne jo bare slå det op, når jeg var færdig med at skrive.

Hvorfor jeg ikke slog det op med det samme?

Fordi jeg kender mig selv.

Jeg ved, at hvis jeg stopper op, når jeg skriver, så tager det mig 30-40 minutter at skrive en mail, jeg ellers kan færdiggøre på mindre end 10 minutter.

Men da jeg skulle rette fejlen...

Skete der et eller andet.

Jeg glemte det eller rettelsen blev ikke gemt.

Og min email røg afsted MED fejlen.

Baaah.

Kun 2 ord i emnelinien, og alligevel var der en latterlig stavefejl.

Jeg kunne græmmes.

Og det gjorde jeg.

I 3 sekunder.

Og så gik jeg videre med de ting, jeg kunne kontrollere. Nemlig det arbejde, som ligger foran mig.

Ikke fortidens fejl...

Bemærkede du afsnittet i DENNE mail, hvor der var stavefejl i cirka hvert tredie ord?

Måske gjorde du, måske ikke.

Men du forstod pointen alligevel, ikke sandt?

(Altså... pointen er at småfejl ikke gør ret stor forskel for betydning – eller salget).

Well.

Det her er ingen fejl.

Om 3 dage kan du købe plads i min klub for ambitiøse e-mailmarkedsførere, hvor vi ikke bruger mange minutter på at snakke om petitesser, men til gengæld dyrker det, der virkelig rykker. (Du skulle bare se vores forum – på en god dag får du mere værdifuld debat og vidensdeling der, end på et helt år i de store fora som for eksempel »Nyhedsbrevs nørder - den hårde kerne«. Og så skal du ikke en gang sortere i alt det ligegyldige skrammel, som du finder derinde – der er stort set kun værdifulde opslag).

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.