Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Du er aflyst, knoldesparker

07-marts 2017
Udgivet i E-mailmarketing, Salg, List building
Skrevet af Morten Spindler

True story.

Vi sad lige og drøftede noget vigtigt i bilen på vej fra A til B, da Benjamin fra et eller andet telemarketing-bureau ringede og forstyrrede flowet i vores samtale.

»Hej, det er Benjamin fra firma XYZ. Jeg skal ikke forstyrre, [øhøø, det gør du allerede, øbberbøv] men jeg ringer bare lige for at fortælle, at du er blevet godkendt til at modtage et forsikringstjek som medlem af det-og-det fagforbund«.

Nej tak, farvel.

End of story.

= = =

Det er ganske enkelt utroligt.

Den ene båtnakke efter den anden ringer med det nyeste ninja-trick til at komme forbi folks salgs-modstand.

»Du er blevet godkendt...«.

Really?

Er det den bedste score-frase, du kan komme op med?

Okay, lad mig gøre en undtagelse.

Her er, hvad du burde gøre i stedet.

Byg en emailliste og lad være med at tale til dine læsere, som om de var idioter.

Men hvis du af en eller anden komplet uforklarlig grund ikke vil bygge en e-mailliste og tale med folk, der allerede har et ønske om det, men hellere vil ringe direkte ud og forstyrre tilfældige folk på telefonen, så er her et gratis godt råd til dig...

Så lad da være med det der.

»Men uuuhuuu, bwaaaahaaaa, hvad skal jeg snøft, så sige i stedet...«.

Altså...

Prøv med...

Noget andet, måske?!

Skal jeg virkelig komme med et forslag?

Okay så.

Her er et forslag, formuleret på 3 sekunder, som med GARAN-F*GKING-TI vil få flere i tale end dine billige tricks og løgnehistorier om, at vi er blevet godkendt til at modtage et tilbud fra jer...

Sig sådan her.

»God dag. Inden jeg afslører mit navn og hvor jeg ringer fra, kan jeg lige så godt være ærlig... Jeg er sælger, og jeg kan muligvis spare jer for så mange penge på forsikringspræmierne, at I vil sparke jer selv over skinnebenet, hvis I ikke i det mindste tager jer tid til at høre, hvad det går ud på. Nå, hvad siger du – skal jeg smutte igen, eller vil du lige høre, hvad det er for noget, jeg har med i godteposen til dig..?«.

Skal vi lige vædde med, at den sætning ville bringe dig forbi mange flere personers sælger-værn end det gylle, som lige nu (effektivt) fik placeret dig i kategorien:

= = =

AFLYST

= = =

I min klub for frygtløsse e-mailmarkedsførere, dyrker vi at skrive emails og andre former for salgstekster, der er så meget anti-ninja, som noget kan blive.

Intet maskepi.

Ingen tricks.

Ingen mystiske greb.

Og ingen splittest af grønne knapper vs. orange.

Kort sagt ingen bullshit, som (når dagen er omme) blot er dovenskab, fordi man ikke gider en ærlig dialog med mennesker, der allerede har besluttet sig for, at de vil høre fra dig.

Vil du vide lidt mere om, hvad hulan jeg snakker om?

Så er salgslinket her.

www.mortenspindler.dk/fearless

 


Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.