Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Emails fra Midgaard...

07-august 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

For adskillige år siden.

Holdt jeg op med at tælle.

Faktisk erindrer jeg ikke, om jeg nogensinde holdt øje med det præcise antal gange, jeg har set Peter Jacksons magnifikante film-trilogi »Ringenes Herre«.

Jeg ved at jeg så alle 3 film... 3 gange hver... i biografen.

Og derefter har jeg set dem et sandt utal af gange.

(Helst den forlængede udgave).

I årevis var jeg ALTID igang med at se dem.

Jeg har set mine børn falde i søvn til filmene (de er meget lange, hvis du ikke ved det).

Men ak.

Ligesom Ringen, blev den ene af filmene væk for nogle år siden, så i alt for lang tid, har jeg ikke set dem. Men min kære Tanja har aldrig set hele trilogien, så derfor genbestilte jeg naturligvis for nylig den forsvundne første del: »The fellowship of the Ring«.

Og her til aften...

...begyndte eventyret påny for Spindlerman (og Tanjapigen).

Intet er mere fortryllende end gensynet med en gammel ven.

Når Gandalf viser, hvad han er lavet af – og alligevel forbløffes over det stof, som Hobitter er ditto... Så ved jeg, at jeg er hjemme igen. Og efter en af månedens bedste salgsdage, er det vel også fortjent, at man sætter sig i sin stadigt halvsvedige karate-ghi og nyder en eventyrlig time med sin elverpige, er det ikke?

Det synes jeg.

I morgen rider vi på en bølge og sætter ekstra fut i markedsføringen med emails.

For intet slår motivationen fra gode salg.

Og lidt trolddom fra en gammel mand...

«Lasto beth nîn»

Hør min røst.

«Tolo dan nan galad»

Kom til lyset.

Om kort tid åbner jeg døren til lyset med det elviske ord for »ven« (Mellon).

Og der.

I et kort sekund skal du vælge om du vil med på et eventyr, eller blot vil sidde bag skærmen og håbe på, at nogen en dag på mirakuløs vis skubber dig op af sofaen og ind i ilden...

Tik.

Tak.

Tiden kommer snart.


Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.