Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Emails til et år

15-oktober 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

Hvis jeg ville…

Så kunne jeg skrive emails hver dag i et helt år om de mange lag og dybe menneskelige indsigter, som Tolkiens livsværker The Hobbit og The Lord of The Rings er gennemsyret af.

Det vil jeg dog ikke, for der er så mange andre ting, der skal skrives om.

Men her er en til dagen og vejen.

= = =

»If more people valued home above gold, this world would be a merrier place«.

[Thorin Oakenshield]

= = =

Dværgekongens sidste ord til Bilbo (i The Hobbit), da han ––– døende efter at have kæmpet med (og dræbt) Azog the Defiler ––– indser, at hans grådighed efter guldet under det ensomme bjerg har været meningsløs…

De ord er visdom.

Sagde manden, der dyrker SALG med EMAILS.

Men her er pointen.

Når du leder efter guld for at konsolidere din hjemmebase.

For at investere i din forretning.

At sikre dig selv og din familie mod hårde tider.

Og have det lidt sjovt for fanden.

Så værdsætter du også dit hjem mere end guld, for guldet er bare et værktøj. Men hvis du bliver fokuseret på penge fordi penge fordi penge, så skinner det igennem, og du glemmer de ting, der virkelig betyder noget.

Så når jeg sender dig en mail hver dag med et salgslink, er det hverken grådighed eller nød.

Det er fordi jeg – åbent og ærligt – værdsætter min tid og min familie, og aktivt arbejder på at blive finansielt uafhængig.

For deres skyld.

Ikke for pengenes.

Men for friheden.

Eller magten, om du vil.

Over mit eget liv.

Så her er linket til det sted, hvor jeg hjælper en lille gruppe email entusiaster med at tage magten over eget liv ved at skaffe lidt klingende mønt i kassen.

 

www.mortenspindler.dk/fearless 

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.