Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Getting Things Done

Getting Things Done (12)

Skrevet af Morten Spindler

True story.

For første gang, nogensinde, er jeg faldet pladask for en dygtig gadgetsælgers argumenter om, at jeg skal have mig en forsikring, der koster en ganske betragtelig del af selve produktet, som er forsikret.

Jeg købte en iPhone 6 (il-Grande) i starten af det her år.

Med udvidet all-risk-garanti.

Og ifølge murphys lov, skulle der efterfølgende ikke kunne ske noget med den.

Jeg mener.

Den VAR jo forsikret.

Og intet kunne derefter gå galt.

Men alligevel indtraf et under (hvis man kan kalde en vædret iPhone dét), så i øjeblikket er skidtet sendt afsted til ombytning hos den store æbleplantage, og i flere dage (gisp) har jeg derfor ikke haft fake-book i lommen, men kun bevæget mig der, når jeg sad ved mit skrive-alter.

Skrevet af Morten Spindler

Som en tyv.

Gik jeg ned af bjergets kringlede skovstier.

I mine arme var en stor (og for mig, ædel) sten, som jeg havde taget uden at spørge nogen om jeg godt måtte ha’ lov. Der var ikke nogen at spørge. Og jeg tænkte, at de nok ville have sat et skilt op, hvis man ikke måtte nappe en enkelt brulle-mant med, når man nu havde kæmpet sig hele vejen op til toppen.

Bjerget ligger omme i Sverige.

Og det er... gammelt.

Faktisk så gammelt, at min hjerne står af, når jeg prøver at forstå det.

Skrevet af Morten Spindler

I går skete der noget, som ikke må ske.

Vores dreng på kun 9 år ramt lige bag øret af et spidst våben og faldt sammen af forskrækkelse og smerte i et hjørne af forgangen til klasseværelset. Blodet piblede ud fra hovedbunden og blandede sig med store tårer og spyt fra en dreng, der sekundet før følte sig modig og rask. Christopher var muligvis bevidstløs et øjeblik, eller også havde chokket simpelthen paralyseret ham. Han vågnede ihvertfald ved sin egen gråd og var både skræmt og forvirret over det der var sket. Han mærkede noget varmt og klæbrigt på brystet og så at blodet allerede havde farvet det øverste af trøjen.

Skrevet af Morten Spindler

Det er store ord.

(De kom fra Erik, som du møder om lidt).

Jeg har selv brugt de ord masser af gange i mit liv. For hver gang jeg lærer noget, bliver jeg et nyt menneske. En sjov side-effekt af de der fake-book *minder* er (for mig), at jeg nogle gange bider mig selv i læben over formuleringer, jeg brugte for 3 år siden. Og ting, jeg delte.

Skrevet af Morten Spindler

Når man er nørd.

(Det er jeg).

Så går man amok i ting, som får andre folk til at rynke næsen, og er STOLT af det imens.

Skrevet af Morten Spindler

Jeg har ikke mange venner.

For når du sorterer dem fra, som følger mig og er tæt på mig online, og dem, som hilser når de møder mig, men ikke kunne drømme om at kigge forbi uanmeldt til en kop kaffe, se mig roligt i øjnene og tale om dybe ting, der gør dem vred, ked eller glad.

Ja, så er du nede på en håndfuld.

Skrevet af Morten Spindler

Der findes et utal.

Af personligheder.

Og lige så mange måder.

At bestemme personlighedstyper.

Ikke et ondt ord om dem.

Skrevet af Morten Spindler

Jeg skulle have været taxachauffør

“Far, snegle bevæger sig faktisk hurtigt”.

Skrevet af Morten Spindler

Min ven Niels.

Der er læge.

Hånede mine countryplader med den her joke:

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.