Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Hippie-pædagog halshugger Ninja med sit forklæde

26-juni 2017
Udgivet i E-mailmarketing, Salg
Skrevet af Morten Spindler

Muligvis er det lidt flippet.

Men mine børn går på en Steiner-skole.

(Hvem ved, måske er jeg skabs-hippie?).

Valget af Steiner var dog ikke bevidst - flasken pegede bare derhen, da en af ungerne skulle skifte børnehave for nogle år siden. Jeg blev overbevist om, at de havde den rummelighed, som min søn havde brug for. Og efter børnehaven, fortsatte ungerne helt naturligt i Steiner-skolen, fordi vi ikke havde tungtvejende grunde til at skifte.

That's it.

Ingen dybere overvejelser om deres måde at gøre tingene på i øvrigt, eller for den sags skyld de principper, de bygger på. Det var måske en fejl. Men hvonår er det lige, at vi mennesker har tid til at fordybe os i ugevis, når vi skal gøre et valg imellem jordbæris og chokoladeis? Eller imellem Hotdogs og Hamburgere?

Nej, vel?

Vi har sjældent tid til at sætte os dybt ind i tingene, FØR vi er nødt til at gøre et valg, baseret på vores mavefornemmelse.

Det kan også være andet end tid, vi mangler…

Jeg tror for eksempel ikke, at jeg så nogen grund til at dykke dybere.

Jeg kunne have brugt dagevis på at undersøge, præcis hvad Steiner stod for – og gøre det samme med andre børnehaver/skoler.

Men jeg anede ikke, om jeg ville få noget ud af det.

Jeg stod såmænd bare med et akut problem…

Som.

Skulle.

Løses.

Nu.

Min søn trivedes ikke i en åben-plan børnehave, hvor ungerne (i mine øjne formåls-løst) daskede rundt fra stue til stue og fra den ene kaffeslubrende pædagog til den anden for at finde vejledning og støtte. Børnehavens leder havde indkaldt flere eksperter for at finde ud af, hvad der var galt med min søn.

Talepædagog.

Psykolog.

Og jeg skal komme efter dig.

Det førte ingen vegne, og jeg havde dybest set den holdning, at der ikke var noget galt med min søn.

Jeg ved ikke med dig, kære læser.

Men når folk møder udfordringer med den grundholdning, at der er noget galt med mig (eller mine børn), og at det løses bedst med at finde den fejl, så bliver jeg mistænkelig.

Forstå mig ret.

Der kan sagtens være noget galt med mig.

Men jeg købte ikke idéen om, at der ensidigt skulle være noget galt med min søn, blot fordi han ikke havde det godt i deres børnehave.

Anyway.

Min søn skiftede til Steiner, og de andre 2 fulgte med snarligt efter.

Men hvorfor valgte vi Steiner?

Det gjorde vi heller ikke.

Vi valgte Dorthe.

Hun var pædagog på den stue, hvor min søn skulle gå i børnehave, og HUN gjorde så stærkt et indtryk på mig, at alt andet kunne være lige meget. Jeg ville gå igennem ild og vand for at få min søn ind på stuen hos Dorthe.

Vil du have Dorthes taktik til at overbevise mig på få minutter?

Hun havde...

INGEN TAKTIK.

Hun havde noget, der var (og er) meget dybere.

Hun havde principper.

Og dem brugte hun til (nærmest ubevidst) at demonstrere hun sin ekspertise og sin evne til at skabe et roligt og rart miljø for børnene.

Nu skal du høre hvordan...

Pædagog-Dorthe inviterede mig til at være i børnehaven sammen med min søn en formiddag, blot for at se, om Steiner-børnehaven var noget for os.

Du skal forstå, at jeg var meget frustreret over situationen i sønnens nuværende børnehave, hvor han nærmest blev betragtet som en pestilens og et problembarn. Jeg vidste dog intuitivt, at hele denne problem-tilgang til min søn, meget let kunne være … ikke alene forkert … men måske snarere hovedårsagen til, at han ikke trivedes. Jeg var ikke 100% sikker. Men næsten. Iøvrigt var jeg ikke særlig begejstret for den måde de kørte børnehaven (åben-plan), og det faktum, at det altid var en meget stressende oplevelse at aflevere min søn. Der var næsten aldrig en pædagog, som kunne tage imod, så jeg følte at jeg afleverede min søn til kaos, skrig og skrål.

Min søn havde brug for noget HELT andet.

Vi ankom til Steiner-børnehaven og gik ind på stuen, hvor Dorthe var »mor«.

Vi blev mødt af en rolig pædagog (Dorthe), der så os i øjnene og gav hånd.

Både til far og søn.

Og det gjorde hun iøvrigt HVER DAG derefter.

Jeg havde nær sagt…

»You had me at hello«.

Men nu var jeg jo ankommet, og skulle da lige se, hvordan en hverdag i børnehaven udspillede sig.

Jeg troede knap nok mine egne øjne.

Børnene var rolige.

Nærmest som om de var blevet bedøvet til lejligheden. Dorthe tog ungerne igennem nogle faste morgen-ritualer med sang og fælles hygge i en lille rundkreds, og bagefter fik de lov til at slå sig løs på stuen med egen leg.

Og her skete det.

Efter et stykke tid røg et par børn i totterne på hinanden og der blev for en kort stund den samme fornemmelse af kaos, som jeg havde oplevet i den gamle børnehave. Dorthe stod ved håndvasken med våde hænder. Hun tørrede resolut hænderne i sit blomstrede forklæde og gik roligt hen til de børn, som havde en konflikt. Hun satte sig på hug foran den mest stridige af børnene. Tog ganske blidt (og alligevel bestemt) fat om hans skuldre. Fangede hans blik.

Og sagde så:

»Hvad skal du nu, Johannes?«.

Ikke noget med »fy«.

Eller »det må du ikke«.

Eller »opfør dig ordentligt«.

Kun et simpelt og insisterende spørgsmål.

Hvad tror du der skete?

Drengen faldt til ro og sagde (frit fra hukommelsen):

»Jeg må nok hellere lige finde en anden leg, for jeg er lidt sur lige nu«.

Og så faldt alle +20 børn på stuen atter til ro i munter, kærlig leg.

I det øjeblik kunne ingen salgstaler, glittede brochurer eller salgssider med smarte ninja-tricks, psykologiske triggers, super-kloge overskrifter og calls-to-action have overbevist mig om, at der fandtes en bedre person for min søn – i hele verden. Uden at tøve sagde jeg ja tak til at skifte fra en gratis, offentlig børnehave, der lå 50 skridt fra vores fordør… Til en DYR, privat børnehave, som lå 15 minutters kørsel med bil fra den by, hvor vi boede.

Og sådan er det også med dine kunder.

Og dine læsere.

Hvis du er i stand til at D-E-M-O-N-S-T-R-E-R-E din ekspertise ved at være til stede (og nærværende) i hendes liv på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde… Så behøver du ikke noget andet for at sælge. Bevares... jeg kan (og vil gerne) lære dig, hvordan du skriver emnelinier, overskrifter og tekster, der hjælper dit salg på vej. Men først vil jeg gerne lære dig nogle basale principper, som jeg selv lever efter – Principper, der altid vil gælde og virke, når du skal sælge (ikke mindst med emails).

Og indtil videre…

= = =

SKAL

DU

IKKE

BETALE

EN

KRONE

FOR

DET

= = =

Du skal blot have en profil på Linked In og være villig til at lægge en kommentar på mit opslag derinde (du bliver desuden skrevet op til mine daglige emails, hvis du ikke allerede er det).

Så får du det kursus, jeg lancerer den 1. juli.

(Hvis du bliver glad for det, vil du senere blive inviteret til at købe plads i min klub for ambitiøse e-mailmarkedsførere, hvor vi dykker endnu dybere).

Skriv dig op til kurset her:

https://www.linkedin.com/hippie-ninja

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.