Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Historien om det, der virker

03-august 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

På en af de mest interessante youtube-kanaler (efter min væsentlige mening)... Veritasium, fortæller Derek Muller i en af sine mange videoer, at det er et videnskabeligt veldokumenteret faktum, at... fakta, data og viden – ikke »sælger« lige så godt som historier.

Yes, yes, yes.

Det er for mig ikke så vigtigt at bevise videnskabeligt.

(Selvom det glæder mig, at det let kan gøres).

For jeg ser det overalt i samfundet.

Lidt ligesom tyngdekraften.

Den er videnskabeligt dokumenteret.

Meeeen.

Vi ved godt, at den findes fra vores hverdagserfaringer.

Men pas alligevel på.

For mange andre ting er ikke nødvendigvis så indlysende. De kræver mere eksperimentelt risikovillig kapital i form af både tid og penge.

Som for eksempel…

  • »Hvordan skal jeg gribe email-salget af mit nye onlineforløb an?«
  • »Hvad er det bedste call-to-action i denne mails?«
  • »Hvordan rammer jeg målgruppens smerte for dette produkt?«

Det er netop den slags hverdags-udfordringer, vi arbejder med i Fearless, som du snart skal være med i. Jeg guider og coacher dig via teleklasser, facebookgruppen, månedsbrevet og… personlig mailsparring.

Og det koster dig kun 597,- om måneden.

(Endda lidt mindre, hvis du vil committe dig til nogle måneder).

Dem der bliver hængende i årevis er klare i spyttet.

De får langt mere ud af det, end kontingentet.

Dem der smutter efter få måneder ligeså.

De synes at det er godt, men får ikke sparket sig selv igang.

(Ikke at jeg fatter hvorfor).

Men hvis vi lige skal dreje objektiv og kamerahus over på dit ansigt, NAVN..?

Skal du med, når jeg åbner dørene?

Eller overvejer du endnu?

Uanset hvad, så går der ikke længe, før historien bliver til fakta...

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.