Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Hvem vinder – Mac eller PC..?

11-august 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

I en debat på vor tids plage.

(Fakebook).

Deltog jeg i en af de debatter, som altid giver mig humør og motivation til et par dage.

Sig at du er nysgerrig, og jeg skal fortælle dig, hvad debatten handlede om.

Nej vent.

Det har du jo allerede gættet fra emnelinien.

En PC-bruger havde problemer.

(No shit, Sherlock).

Og jeg skrev det eneste, en RIGTIG ven kan skrive.

= = =

Get a life, get a Mac.

= = =

Hoho - og før du spasser ud over min arrogante facon…

Jeg indrømmede også, at det er ren snobberi, og at der dybest set ikke er forskel på, om du kommer fra A til B med en PC eller en Mac.

Men er det nu også hele sandheden?

Lad mig opklare (eller forplumre) det med et salgsargument, som jeg overhørte min chef bruge for mange år siden, da jeg var Macsupporter. En kunde spurgte ham, om der var den store forskel på at arbejde på Mac og PC. Min chef vidste, at kunden kørte i dyre tyske biler, så han sagde (ganske klogt):

= = =

Nej, der er ikke den store forskel. Nogen kan lide at køre i Toyota og andre kan lide at køre i BMW. En BMW er lidt dyrere, men måske er den også lidt sjovere. Og sådan er det også med Mac'er.

= = =

Kunden købte straks en bærbar Mac, og mig bekendt har han aldrig set sig tilbage – bortset fra, når han skal lege at hans baghjulstrukne BMW har træk på de forreste hjul som en Toyota.

(Så bakker han, og ser sig tilbage).

Anyway.

Steve Jobs var ganske fremsynet, da det lykkedes ham at gøre Apple til et eksklusivt, eftertragtet brand.

Og jeg har personligt altid elsket mine mange Mac-computere.

Men jeg vil give dig den her indrømmelse.

At skrive emails kræver ikke nogen bestemt computerplatform.

Det kræver blot, at du gider sætte dig ned og gå igang.

Og apropros emails...

Om ganske kort tid optager jeg nye krigere i FEARLESS (min klub for ambitiøse e-mailmarkedsførere).

Wait up for it.

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.