Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

I swer'je har de noget man kalder en standard

20-oktober 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

Eller det har jeg ihvert fald hørt.

Og det eneste hus i Sverige, hvor jeg kommer jævnligt, bekræfter min bias på det område.

Det drejer sig desangåendes om havedøre.

Ja.

Men al mulig respekt for svenskerne og deres lyshårede piger, så er svenske havedøre måske noget af det mest usæksede, jeg nogensinde har talt om. Og standarden, jeg her taler om er så lam, at man må knibe sig i sin snustobak for at se, om man stadig er vågen som en elg.

Hvad jeg taler om?

Ska' du høre...

Du skal bruge en nøgle, for at låse deres havedøre op indefra, i modsætning til (for eksempel) vores hus, hvor man blot ikke har et håndtag på ydersiden - eller ihvertfald ikke et håndtag, som kan låse døren op.

Jeg går ud fra, at svenskernes rationale er som følger:

Hvis man låser døren indefra og fjerner nøglen, så kan en indbrudstyv ikke banke et lille hul i ruden og låse døren op, for nøglen er væk.

Det lyder som noget en forsikrings-agent har opfundet, ikke?

Men her er problemet.

Hvis det brænder en nat.

Mens familien sover.

Og nøglerne ikke sidder i dørene.

Så når du ikke ud i live, for du kan naturligvis ikke finde nøglerne, når tyk sort røg gør det svært at ånde og orientere sig. Du kunne så vælge at lade nøgler sidde i dørene, men så er vi jo lige vidt.

Og i det hele taget er det bare kuk at lave sådan en standard.

At sikre sig mod tyveri på bekostning af sikkerhed for vores børn.

Ja, ja. Jeg ved godt, at nogle mennesker også er bange for at indbrudstyve kan være farlige - og så er det vel meget godt at gøre det svært for dem at komme ind. Men her er nyhederne:

Indbrudstyve KAN være farlige.

Men ildebrande er ALTID farlige, okaaaaaay?

Well.

At argumentere imod folks galoperende rationaliserings-hamster...

Kan være SÅ meget op ad bakke.

Det gælder også med emails.

Da jeg var ansat på en KÆMPE virksomhed for nogle år siden, hvor man havde 250.000 emailadresser… der fandt de ud af at nogle mennesker ind imellem snød og bestilte mere end 1 gratis vareprøve online, ved at opgive adresser og navne, der var en lille smule forskellige, nok til at systemet opfattede dem som forskellige, men ikke mere end at postmanden nok skulle finde frem til den rette bestiller.

Så man opfandt i system til at opdage svindlerne.

Det kostede VILDT mange penge i programmørtimer – og i konstant human overvågning af systemerne. Så meget kostede det, at den svindel, som man forhindrede SLET ikke kunne komme i nærheden af at betale for anstregnelserne. Det var *herlig* beskæftigelsesterapi for den heldige, som skulle sidde dagen lang og holde øje med om nogen snød med skidtet.

Alt imens…

Det var stort set umuligt at få lov til at sende en mail ud til den liste, som jo trods alt skulle finansiere hele ballonshowet. Men ledelsen var altid så lang tid om at godkende, at enhver nyhedsinteresse og/eller gejst var DØD, inden de mails jeg forfattede nåede ud til læserne.

Men standarderne for korrekturgange var vigtigere end salget.

Needless to say, jeg skred så hurtigt derfra, som jeg kunne.

Efter 2 måneder.

For jeg magter bare ikke den slags.

Og det, du vil opleve (når du en gang bliver medlem) i min klub for ambitiøse e-mailmarkedsførere er det stik modsatte.

Du får eksempelvis hurtig og kompetent feedback på dine emails.

Bare for at nævne en ting.

Så glæd dig, til jeg åbner for salget igen.

Medmindre, selvølgelig... At du hellere vil sende standard-mails til dine læsere.

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.