Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Læs kun, hvis du ikke gider komplicerede løsninger på simple problemer

10-august 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

Man skal...

Bogstaveligt talt høre meget før ørerne falder af.

Forleden så jeg et af de mange fortrinlige afsnit af Veritasium på Youtube.

Og som altid…

– var det blændende og interessant.

Faktisk, når jeg tænker over det – jeg har ikke set et eneste afsnit af Veritasium, som var uinteressant. Den dreng (Derek Muller) gør et sublimt stykke arbejde på en kanal, jeg ville savne, hvis den forsvandt.

Og når vi nu alligevel er på et sidespor…

Er det ikke derfor vi er her?

For at gøre en forskel så markant, at nogen ville savne os, hvis vi forsvandt på et øje-sekund..?

Men tilbage til det her afsnit, som handlede om klimaforandringer.

Du og jeg er danskere (= forholdsvis begavede).

(Det gælder naturligvis også de svenskmænd og nordmænd, som læser mine mails).

Så vi tvivler jo IKKE på, at klimaforandringerne er virkelige – sådan som en vis del af die dumme Americanos. Og som om det var nok, at mange amerikanere er så stupide, at de ikke »tror« på klimaforandringer, så tror nogle af de andre, at de kan afhjælpe klimaforandringerne ved at sortere deres affald.

Seriøst.

Derek spurgte adskillige, om de mente, at de kunne gøre noget for at afhjælpe klimaforandringerne, og mere end 1 person svarede at de allerede gjorde noget, for de sørgede for at sortere affaldet i plastik, brændbart og gammelt brød.

Jeg.

Bliver.

Så.

Træt.

Klimaforandringerne kommer fordi vi bruger for meget fossilt brændstof. Og sikkert også som andre følger af vores energikrævende adfærd.

Men plastik?

Det er et helt andet (stort) problem.

Man skulle faktisk ikke tro, at det var så svært at forstå, vel?

Og sådan er det også med det der nørderi, som jeg går og roder med.

Emails.

I sin reneste form er emailmarkdsføring ikke kompliceret.

Det er nemt.

1) Skab/besid et produkt, som der er et marked for.

2) Byg en email-liste.

3) Skriv til listen hver dag (eller så tit, du magter).

3) Sælg.

Alligevel er der mange, som komplicerer tingene. Der er også dem, der tror, at de kan springe et eller flere af disse led over eller erstatte dem med… noget andet.

Og bevares.

Det kan godt lykkes.

Men hvis du vil have en simpel og effektiv model, som i mange år frem kan give dig brød til dit smør og æg til dit salt, så ved du nu, HVAD du skal gøre. Hvis du gerne vil lære, HVORDAN du skal gøre det, så hold øje med din indbakke.

Om 10 dage åbner jeg døren.


Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.