Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Når frygtløs bliver farligt

05-august 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

En knallert 45...

(Eller hedder det en 45-knallert?).

...kastede sig op på fortorvet, hvor jeg gik med min kvinde og mit 2-årige barn i en barnevogn. Eller vent, det lød forkert. Tanja benyttede selv apostlenes heste på fortorvet, men Thor sad fredeligt i barnevognen fra Odder.

Hvor skulle motorbøllen vide fra, at det var Spindlerman, der gik foran ham?

Hans wanna-be-motorcykel blev bragt til standsning af min khi, der fyldte hele fortorvet (and then some).

Han var ikke i tvivl om, at hans kørsel var uønsket.

Han fablede løs om, at der var omkørsel for cykler (og dermed også for knallerter).

Men hans knallert var med nummerplade.

Og de må IKKE køre på cykelstien.

Så selvom fortorvet lige der (på grund af vejarbejde) OGSÅ var cykelsti, så havde han intet at gøre der.

Jeg så ham olmt i øjnene og sagde...

»Du stiger af«.

Jeg hørte ikke hans argumenter, men det slog mig, at jeg faktisk var fuldstændig kold. Førhen ville jeg være blevet oprevet og vred. Men jeg var bedøvende ligeglad. Jeg tog mig selv i at lade mit iskolde blik bore sig igennem ham, og hvis han så meget som blinkede, kunne jeg have haft ham i gulvet inden han kunne nå at tænke »mooar«.

Jeg lagde hovedet på skrå og kiggede på ham igen med Hannibal Lecter-blikket, gik så et skridt mod højre og lod ham slippe.

Og han daffede klogeligt.

Jeg kan være ret konfronterende, når folk ikke opfører sig ordentligt i trafikken (eller bare ikke overholder reglerne). Det er ikke noget, jeg vil anbefale dig at efterligne. Og jeg fortæller dig kun om det fordi det minder mig om noget, der er relateret til email markedsføring. Jeg har endnu ikke mødt nogen, der... første gang de skulle sende en email... var iskolde. Som regel er folk bekymrede for, hvordan deres emails bliver modtaget – og om folk mon vil afmelde sig, fordi... en afmelding føles som en »afvisning« af dem som menneske.

Jeg har konfronteret motorbøller, indbrudstyve (!), biltyve og andre bisser så mange gange, at jeg er blevet næsten helt frygtløs.

Det samme gælder emails.

Når jeg sender en email, så HÅBER jeg faktisk, at der kommer afmeldinger.

Det lykkes ikke altid.

Men min pointe her?

Jeg betragter frygt som det modsatte af kærlighed.

Og ja.

For at kunne være ærligt kærlig, så tror jeg, at man skal være frygtløs.

Og hvordan bliver du frygtløs?

Ved at læne dig ind i det, du frygter.

Om kort tid gør jeg alvor af at udfordre dig på din frygt for at sælge med emails. Jeg giver dig nemlig et superkort tidsvindue, hvor du kan kaste dig ud over kanten og blive medlem af Fearless, hvor du lærer frygtløs email markedsføring – ikke ved at blive besnæret med ninja-tricks og andet pladder.

Men ved at blive motiveret på daglig basis til at gøre der virker.

Og som du (måske) frygter.

Jeg glæder mig til at se igennem dig.

Og provokere dig til at komme igang med at gøre det, du allermest frygter.

RRRrrrrrrrrrr.


Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.