Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Når gode tekster går lige i dubberne.

13-august 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

Det var en grå eftermiddag for 11 år siden.

Jeg sad i min bil på vej hjem fra et møde, og tænkte på, at det var eventyrligt så lang tid der kunne være rødt lys i netop det kryds, hvor jeg holdt HELT alene. Så jeg tændte radioen, for det kunne kun blive mere muntert. Og det jeg hørte, fik mig faktisk til at smile.

Ikke fordi det i sig selv var opløftende.

Men fordi det var så meget værre end ingenting, at det virkede omvendt på mig.

Jeg grinede.

Hvad jeg hørte?

Sangen »Dub-i-dub« med pige-duoen Me & My.

Vidste du, at de 2 danske piger tjente mere end 40 millioner på den sang, trak sig tilbage og købte hus i Alperne for at leve lykkeligt til deres dages ende via renterne af pengene?

Anyway.

Imens jeg sad og ventede med tappende fingre på rattet, kom en anden bil op bag mig ved krydset.

Så var jeg da ikke helt alene.

Jeg kiggede i bakspejlet og så en mand, der tomt i blikket sad og sang.

Jeg kunne naturligvis ikke høre ham.

Men det var meget let at aflæse hans læber.

Han sang...

»Dub-i-dub-i-dub-i-dub-bub-bub…«.

Jeg grinede højlydt ved mig selv.

Den slags sker ikke så meget mere, for nu hører alle deres egne spillelister i stedet for at tune ind på den samme radiostaion som vennerne.

(Er det ikke sandt?).

Men episoden får mig til at tænke på, hvordan du kan få dine læsere inspireret til at synge med på din melodi, hvis du sørger for at være massivt til stede i deres liv, lige der hvor de har brug for det...

Og være det på en måde, der er underholdende og troværdig.

Til september kan du lære mere om, hvordan jeg laver profit til mig selv og mine kunder med den viden.

Indtil da?

Hold på pat og dubber.

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.