Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Snigende død i fugtig klud

16-oktober 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

Jeg tørrede...

Skærmen på min gamle bærbare mac af med en opvredet klud. Okay, måske var den mere end fugtig, men det tænkte jeg ihvertfald ikke nærmere over.

Da jeg også ville tørre tastaturet af, sagde en stemme ved siden af »tror du du ikke, at du skal slukke computeren, før du gør det der?«, men jeg ænsede det knap nok. »Det har jeg nu gjort ofte«, sagde jeg kådt, men sandheden var nok, at jeg aldrig havde gjort det med en klud, der var SÅ våd.

Der løb sæbevand ned i skidtet.

Og få sekunder efter begyndte den at gispe efter vejret.

Den blev svimmel, og blev ud af stand til at reagere på mine anstrengelser for at kommunikere med den (via tastatur og pegefelt). Jeg slukkede for skidtet og håbede på, at den senere ville være kommet sig, når vandmolekylerne var fordampet.

Men ak.

Det gamle tikkeværk kunne IKKE starte igen, og dommen fra Humac var hård, men ubarmhjertig.

De skrev (ordret, men forkortet) sådan her i rapporten:

= = =

Computeren er omkommet under væskeskade, og er sansynligvis totalskadet.

Apple værkstedet er ikke længere i stand til at reparere modellem, som er en vintage model under Apples eget reglement.

Humac

= = =

Bugger.

Den var godt nok ikke min eneste barebare mac.

Men den var en trofast gammel følgesvend, som ikke behøvede at dø endnu.

Og sådan har jeg sjovt nok haft det ...indtil for nylig... med vores e-maillister. Der var masser af læsere, som havde været der længe – men som aldrig åbnede de mails, vi så generøst lod dem få lige ind i bakken. For nylig slettede jeg derfor næsten halvdelen af læserne på omtalte lister.

Det var ikke nogen let beslutning.

Faktisk havde jeg så meget modstand på at gøre det, at jeg i stedet satte en automatik op, som gjorde det, hvis de ikke reagerede på en meget tydelig henvendelse. Ja, selvom jeg bryster mig af at være (tæt på) frygtløs, så er jeg dog ikke noget monster. Og automatikken fik det til at føles som om beslutningen blev taget af en anden. Derfor blev det lettere at få overstået drabet på de uskyldige (men i forvejen livløse) e-mailadresser, som bare lå og tyngede i vores systemer.

Effekten?

Den var til at tage og føle på.

Og hvis du skulle være i tvivl…

Den var positiv.

Jeg skriver mere i detaljer om det i weekenden.

Dog kun til dig, der er medlem af:

www.mortenspindler.dk/fearless

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.