Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Spindler-på-væggen-metoden til at få bedre leads

01-maj 2017
Udgivet i E-mailmarketing, Salg, List building
Skrevet af Morten Spindler

Jeg var ræd for 3 ting…

Dengang jeg var en dreng.

Den ene var mørke.

Den anden var Oliven.

Og den tredie var Edderkopper.

Min frygt for mørket var kvælende og jeg kan meget let genkalde den frygt når jeg tænker tilbage, men det eneste tidspunkt, hvor jeg ikke kan dét (genkalde den) er når jeg færdes i mørke. Første gang jeg sådan rigtig blev bevidst om, at jeg ikke længere var mørkeræd? Var en gang i 1998, hvor jeg en sen sommeraften besluttede mig for at løbe en tur langs vandet i Middelfart. Der var en smule dis fra Lillebælt, og da jeg løb ud imod Kongebrogården ad de små snørklede jordstier i skoven helt nede ved vandet, gik solen helt ned og alting blev gråt i gråt. Mit natsyn har vist aldrig fejlet noget, men disen og mørket omsluttede mig pludselig, og jeg kunne dårligt se mine egne fødder.

Lige dér slog det mig, at jeg burde være bange.

Men jeg var kun opmærksom.

Det føltes totaaaalt som et zen-flow.

Jeg satte tempoet ned for ikke at løbe ind i noget, og navigerede mest efter lyd og hukommelse.

Det var en fuldstændig surrealistisk oplevelse.

Pludselig var jeg nået til hotellet, hvor der var kunstigt lys, og det var som at vågne op fra en rar drøm, hvor jeg havde været halvvågen. Indtil den dag, troede jeg at min barndoms kvælende frygt for mørke ville vare hele livet. Som en elefant, der ikke ved, at den kan rykke den lille træpløk op med rode - som den har været bundet til, siden den IKKE kunne – så var jeg ganske enkelt ikke bevidst om, at jeg kunne være fri af frygten… indtil den dag, havde jeg ubevidst undgået situationer, hvor jeg skulle stå ansigt til ansigt med den frygtede frygt.

Amazing, yea?

Men det bliver bedre.

Forleden, hvor jeg besøgte Anna og Jacob, blev der serveret en tallerken rawfood med lækker pølse og oliven.

O-l-i-v-e-n..?

Men...

Vi hader jo oliven, var min amygdalas første reaktion.

Men en anden del af mig sagde:

»No, we wants it. Leave now, and never come back«.

Og igen slog det mig, at jeg måske havde båret endnu en begrænsende overbevisning med mig. Her sad vi og drøftede smerter, og Anna havde netop lært mig noget om, hvordan smerter sagtens kan blive forværret af hjernen, og i visse tilfælde være noget man kan overvinde, da kroppen ind imellem bare siger aw, når du er stresset (hæng mig ikke op på detaljerne).

Og så sad jeg og pev indeni på grund nogle små uskyldige oliven.

Hvad jeg gjorde?

Jeg spiste dem uden hensyn til den del af mig, som holder fast i vaner.

Og de smagte fortrinligt.

Ikke noget, jeg ville slå ihjel for.

Men heller ikke noget, jeg ville gå langt udenom, sådan som jeg har gjort det i 49 år.

Frygt nummer 2 elimineret.

Så mangler vi bare den værste.

Araknofobi.

Den har jeg heller ikke mere.

Men det var ikke da jeg opdagede at min navn faktisk kan betyde edderkop, at jeg overvandt frygten. Nej, det var da jeg så min dengang 5-årige datter (der nu skriger, hvis hun ser et foto af en edderkop) stå og kæle med en af de der kæmpe store fætre, der har en bagkrop som en bordtennisbold og ben med hår så store, at de laver lyde i vinden. I det øjeblik vidste jeg, at min frygt var tåbelig, og jeg besluttede, at det skulle være slut. Resten er historie, og som du ved er mit alter ego Spindlerman. Han kravler rundt på væggene og holder øje med, om folk skriver kedelige emails. I hans nyeste månedsbrev afslører han sågar en række snedige metoder til at vide, hvad dine læsere gerne vil have.

Sådan lidt…

… som om du var en Spindler på deres væg og kunne høre alt, hvad de talte om, så du blev i stand til at sælge dem løsningen på deres problemer.

Men så igen.

Hvis du ikke kan li' Spindlere (edderkopper og skorpioner), så skal du måske bare takke nej.

SÅ vigtigt er det jo heller ikke at hæve sit salg med emails.

For dem, der ikke krymper sig over kryb, så er linket til min krible-krable-hule her:

www.mortenspindler.dk/fearless

 

Morten Spindler

 

PS.
Du skal snart have fingrene ud af krukken med blar, hvis du vil have billet til maj, hvor vi arbejder intenst med at få nye leads… SØNDAG 7. MAJ 2017 KL. 24 ER DET SLUT.

 

PPS.
Bonus nummer 3 (af 6) er månedsbrevet for marts/april (dobbeltnummer), som i disse timer er ved at sive ud til medlemmerne.

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.