Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Sulten for salget

15-august 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

På websitet big-think...

Læste jeg om en videnskabelig metode til at vække fremmedes sympati for dig, og muligvis få dem til at blive forelsket – blandt andet ved at stille 36 spørgsmål og stirre dem i øjnene. Om det virkelig passer, at det kan lade sig gøre, ved jeg ikke, måske handler det om at man enten keder sig ihjel over de mange spørgsmål … eller bliver forelsket.

Nåmmen – et af spørgsmålene var (for mig) ret interessante.

= = =

Hvis du kunne ændre noget i den måde, du blev opdraget på, hvad ville det så være..?

= = =

På en måde er det egentlig nonsens.

For det første, kan vi jo ikke ændre fortiden.

For det andet, kan vi jo ikke vide, om den ændring, vi ønsker os... ville have gjort vores liv bedre.

Eller kan vi?

Det tror jeg.

For der er nogle principper, som betyder så meget for mig, at jeg glædeligt ville risikere en hel del, hvis jeg kunne gå tilbage og få dem implementeret i min barndom, og jeg tror, at jeg kan navngive den kvalitet, jeg ville have bedt min far om at give mig, hvis jeg kunne gøre det hele om.

Ærlighed.

Jeg stolede ikke på min far.

Og på grund af den kløft det skabte imellem os, kunne han heller ikke trænge igennem til mig og lære mig basale ting om for eksempel økonomi, som ellers var hans stærke side.

Jeg måtte lære dem på den hårde måde.

Og jeg kæmper stadig.

At få et fornuftigt forhold til penge, har taget mig årtier og kostet mig en masse ærgelser, og jeg har meget at lære endnu.

Men hvem ved.

Når dagen er omme, er der måske også gode lektioner at finde i den historie.

Ja, måske har min tillærte hjælpeløshed i forhold til økonomi…

…gjort mig sulten?

Sulten efter at lære salgets kunst.

(Simpelthen af nød).

Når du ikke er en god samler, må du være en bedre jæger.

Sulten har jeg ihvertfald haft i hele mit voksenliv.

Jeg finder nok aldrig ud af, om den stammer fra mangelen på ærlighed i min barndom, og det deraf følgende lumre forhold til penge i de første mange år af mit liv som post-teen.

Men jeg ved en ting.

Jeg kan sælge.

Og jeg kan lære det fra mig.

Hvis det lyder som noget for dig, så hold dig klar ved tasterne. Inden længe genåbner jeg dørene for Danmarks eneste klub for ambitiøse e-mailmarkedsførere.

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.