Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Tag, og fis af

01-juli 2017
Udgivet i E-mailmarketing, Salg, Copywriting
Skrevet af Morten Spindler

Da Mercedes (som nogle af de første på markedet for biler med 4 hjul og et rat), for mange år siden havde indført ESP som standard i alle modeller, så jeg en annonce med overskriften:

= = =

Må vi bede dig om at skride?

= = =

Jeg blev med det samme opløftet, da jeg så den.

Faktisk vidste, jeg ikke helt, hvad det handlede om – jeg troede egentlig bare, at Mercedes hånede dem, der ikke havde råd til en stjerne-øse. Og det var jeg helt vild med. Jeg var ikke selv i nærheden af at have råd, men jeg er ret ligeglad med politisk korrekthed, og hvor andre måske ville føle sig trådt på – så grinede jeg højlydt ved mig selv, over at de var så kække.

Det viste sig så, at det handlede om noget andet.

Nemlig ESP.

Eller anti-spin.

Og med sådan en fætter monteret i bilen, er det næsten umuligt at få bilen til at skride ud.

Jeg har faktisk aldrig siden set en federe overskrift på en reklame for biler.

Tvetydig og fræk.

Jeg kan næppe gøre mig forhåbninger om at blive så brilliant en copywriter (salgs-tekst-forfatter).

Jeg prøver, men heldigvis kan man godt lave salg med emails, selvom man ikke er 100-meter-mester til den slags. (Måske kunne jeg gå efter at blive 80-meter-mester?).

Men tag nu for eksempel emnelinien på denne mail.

Den er et forsøg på at få DIG, kære læser, til at klikke dig ind på mit LinkedIn-opslag og »tagge« en ven, som kunne være interesseret i mit kursus. Men helt ærligt… »og fis af« er da så langt væk fra at have noget med noget at gøre…

At man må sig forbarme.

Hvis du alligevel gør det, får du et lod i trækningen om en præmie, der har en kontant salgsværdi af kr. 1.200,- + moms. ( 3 små, hurtige emails skrevet af mig eller 45 minutters skype-sparring, hvis du hellere vil det).

Og for hver 5 personer du tagger (som skriver sig op til kurset), får du 10 minutters skype-sparring (værdi 266,- kroner + moms).

https://www.linkedin.com/tag-og-fis-af

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.