Danmarks mest produktive e-mail copywriter

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Værdien af leads

30-juli 2017
Udgivet i E-mailmarketing
Skrevet af Morten Spindler

I dag sov jeg i timen.

Bogstaveligt talt.

(Og blev hånet for det af en, som eller siger, at han har stor veneration for Spindlerman).

Men indforståede jokes aside…

Jeg fik en morfar imens min kvinde bearbejdede en lille eksklusiv gruppe kvinder, som overvejer at investere i sig selv og Tanjas yogauddannelse. Forinden havde jeg skrevet 3 mails fra klokken 6-7, pakket bil, kørt familien til Aarhus, tvunget 2 stakkels børn på 8 og 10 til at passe deres lillebror i 1 time – imens jeg lavede design og sales copy til en leaflet, som skulle uddeles til de ærede fremmødte yoga-lærer-aspirant-interesserede, kørt de store unger på besøg hos onkel, samlet barnevognen og fået bette-nuld til at dykke ned i SIN daglige morfar.

Plus det løse.

Var jeg tilfreds med min indsats?

Ikke helt, nej.

Men ind imellem kan man have en off-dag, ikke sandt?

Anyhoo, imens jeg lå og slumrede, fik jeg en tanke, som jeg bare må dele med dig.

Lad dig ALDRIG tale ned i et hul af folk, der praler med mange leads.

Vi lever fint af rundt regnet 1000 leads.

Vi har lidt flere på vores lister, men hvis vi fratrækker de skindøde, så er der vist ikke mange flere end en tudse.

Til gengæld…

Når vi gør os umage, kan vi sælge ret godt til dem.

Og når 4 personer møder op til en live introdag, er det 4 personer, som er mere end »hotte« og klar til at bruge 25-35.000 på en uddannelse, især hvis de kan lide det de ser og oplever.

Bevares.

Det ville da være fedt, hvis 24 mødte op på een gang, og allesammen købte.

Og det ville pynte på vores ego, hvis der var 10.000 på vores lister.

Muligvis endda også på bankbogen.

Men tro ALDRIG på myten om, at din liste skal være GIGANTISK, før du kan sælge noget. Hvis der er et behov for det du sælger, og du gør det rigtigt, skal der ikke nødvendigvis være så mange på din liste, før det bliver sjovt. De skal bare være sultne nok efter det du serverer…

Giver det mening?

Og meget apropros... Det varer ikke så længe, som det har varet, inden der atter bliver åbnet for døren til Fearless – min klub for ambitiøse e-mailmarkedsførere.

Ihvertfald i nogle dage.

Vi ses på den anden side.

 

Morten Spindler

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

 
 

Dine informationer vil ikke blive videregivet til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig emaillisten med ét klik.

Du modtager daglige mails med (blandt andet) historier og salg relateret til Morten Spindlers fagområder, der uden varsel kan ændre sig løbende.

Ved at skrive dig op på e-mail listen erklærer du dig indforstået med IKKE at hyle op over (1) frekvensen af mails (også selvom der ind imellem kommer flere mails om dagen, (2) indholdet (herunder sprogbrug) i mine mails, samt at du undlader at anmelde/markere disse mails som spam (*). Hvis du gør det alligevel, vil du og dit IP-nummer blive blokeret fra maillisten, facebook samt fra at købe varer i min forretning.

(*) Hvis jeg beder dig om feedback, f.eks. i et lukket forum, er du selvfølgelig velkommen til at sige din mening, men hvis du ellers ikke bryder dig om mig eller mine mails, vil jeg bede dig om at afmelde dig i stedet for at spilde min tid med at skulle læse mails med din mening om... min mening.

Morten Spindler (herunder selskabet Spindler ApS) påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Få dagelige saltvandsindsprøjtninger.